Privacyverklaring

 

Verwerkingsverantwoordelijke
De website www.vanlaeckegroup.com wordt u ter beschikking gesteld door MARCOM BV / VAN LAECKE LUC BV / VAN BEMMEL MACHINE IMPORT BV, hierna “Van Laecke Group” of de “verwerkingsverantwoordelijke” genoemd, met hoofdzetel te Schatting 8, 8210 Zedelgem, België
  • Marcom BV | Schatting 8, 8210 Zedelgem | België | BE 0474.718.889
  • Van Laecke Luc BV | Schatting 8, 8210 | België | BE 0411.660.971
  • Van Bemmel Machine Import BV | Vleugelboot 51 | 3991 CM HOUTEN | Nederland |  NL 007874066B01
Van Laecke Group stelt dit Privacybeleid vast, dat tot doel heeft de gebruikers op transparante wijze te informeren over de website www.vanlaeckegroup.com en over de wijze waarop persoonsgegevens worden verzameld en verwerkt door Van Laecke Group.

De verantwoordelijken voor de verwerking van deze gegevens respecteren de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van het privéleven in de verwerking van persoonlijke gegevens, en de GPDR-richtlijnen conform de Europese privacywetgeving, die van kracht zijn vanaf 25 mei 2018.
Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.

Gebruik van uw persoonlijke gegevens
De door u meegedeelde persoonsgegevens via onder andere het contactformulier (bedrijfsnaam, naam, adres en woonplaats, telefoonnummer, e-mailadres en keuze taal) worden door Van Laecke Group gebruikt voor de volgende doeleinden:
  • Klantenbeheer, zoals opmaak van offertes en bestellingen
  • Facturatie
  • Direct marketing waaronder het versturen van een nieuwsbrief
Van Laecke Group zorgt ervoor dat alle marketing gerelateerde activiteiten voldoen aan de toepasselijke wetgeving en vragen uitdrukkelijk toestemming voor het versturen van e-mails. De ontvanger heeft te allen tijde de mogelijkheid om zich hiervoor uit te schrijven.

Opslag van uw persoonlijke gegevens
Van Laecke Group bewaart alle door de bezoekers meegedeelde gegevens op een beveiligd beheersysteem ter bescherming tegen verlies, misbruik, wijziging of vernietiging.
Persoonsgegevens verwerkt voor klantenbeheer en/of facturatie worden bewaard gedurende de termijn die wettelijk vereist is. Persoonsgegevens die Van Laecke Group voor marketingdoeleinden verzameld en/of verwerkt, worden vijf jaar bewaard na laatste gebruik.
  
Het doorgeven van gegevens aan derden
Deze gegevens worden op geen enkele manier beschikbaar gesteld of overgedragen aan derden.
Op vanlaeckegroup.com zijn links opgenomen naar andere websites. Wij zijn echter niet verantwoordelijk voor het Privacybeleid van deze websites. Voor meer informatie daarover verwijzen wij u naar de betreffende websites.
 
Recht op inzage, rectificatie of wissen van de persoonsgegevens
U beschikt over een wettelijk recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Wenst u inzage of zijn uw gegevens niet meer relevant, onvolledig of onjuist en/of wilt u uw gegevens uit ons bestand laten verwijderen? Mits bewijs van identiteit (kopie van identiteitskaart) kan u via een schriftelijke, gedateerde en ondertekende aanvraag aan Van Laecke Group, Schatting 8, 8210 Zedelgem (België), gratis en binnen 7 werkdagen de schriftelijke mededeling of verwijdering bekomen van uw persoonsgegevens.
 
Wijziging van het Privacybeleid
Van Laecke Group behoudt zich het recht om dit Privacybeleid, te allen tijde en zonder voorafgaande verwittiging, te wijzigen om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen in dit verband. U wordt daarom verzocht regelmatig het Privacybeleid te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen en aanpassingen. Daarnaast worden wijzigingen meegedeeld per mail aan alle adressen in ons bezit. Deze pagina is voor het laatst aangepast op 2 december 2020.
 
Gebruik van cookies
Van Laecke Group kan via vanlaeckegroup.com anonieme of geaggregeerde gegevens verzamelen van niet-persoonlijke aard, zoals browser type of IP-adres, het besturingsprogramma dat u gebruikt of de domeinnaam van de website langs waar u naar vanlaeckegroup.com gekomen bent, of waarlangs u die verlaat. Dit maakt het ons mogelijk de website vanlaeckegroup.com permanent te optimaliseren voor de gebruikers. Dit gebeurt via Google Analytics en sociale media cookies.

Google Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst door Google, als deel van de Google Analytics-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bezoekersgedrag bij te houden en om rapportages te krijgen over hoe bezoekers onze website gebruiken. Op basis daarvan kunnen we de website vervolgens verbeteren. Het gaat dus niet om het onthouden van persoonsgegevens, maar om het bijhouden van uw handelingen op de website.

De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website (met inbegrip van uw IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor website-exploitanten, en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen. Google zal uw IP-adres evenwel niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.


Sociale media
Op onze website vindt u buttons waarmee u onze webpagina’s kan promoten op sociale media. Denk aan het ‘liken’ via Facebook of een ‘tweet’ versturen via Twitter. Deze buttons werken via stukjes code die van de sociale media platformen zelf afkomstig zijn. Via deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. De sociale media platformen geven in hun privacyverklaring aan wat ze via de cookies met uw gegevens doen.

U kan het gebruik van cookies weigeren door in uw browser de daarvoor geëigende instellingen te kiezen. Wij wijzen u er echter op dat u in dat geval wellicht niet alle mogelijkheden van deze website kunt benutten, dat bepaalde grafische elementen niet correct kunnen verschijnen, of dat u bepaalde applicaties niet zal kunnen gebruiken.

Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met ons gebruik van cookies.

 
Klachten
Bij eventuele vragen, opmerkingen of klachten over de verwerking van uw persoonsgegevens kan u contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:
Van Laecke Group, Schatting 8, 8210 Zedelgem – Tel. +32 (0) 50 55 18 90 – info@vanlaeckegroup.com
U kan desgevallend een klacht indienen bij de Privacy Commissie, Drukpersstraat 35, 1000 Brussel (commission@privacycommission.be).